Ve čtvrtek, pátek a pondělí 29. 10.-2. 11.2009 proběhne třídenní, prakticky zaměřený workshop Storytelling. I na letošní závěr roku je plánováno ojedinělé pracovní setkání, během něhož bude tvůrcům v oblasti 3D animace přednášet a diskutovat s nimi jejich potřeby Isaac Kerlow, dlouholetý specialista studií Walta Disneyho. Organizátorem akce je opět vzdělávací platforma Anomalia, která se vyprofilovala za účelem koncepčního rozvoje v oblasti 3D animace.

Workshop je plánován pro deset až patnáct účastníků z řad režisérů, scénáristů i art direktorů – jak studentů, tak profesionálů. Setkání bude vedeno v čistě praktickém duchu. Nápady v podobě synopsí příběhů a rozpracovaných claimů se tak dostanou pod kreativní vedení režiséra Isaaca Kerlowa. Důraz bude kladen především na důležitost příběhu, který je smysluplný a hodnotný pro diváky.

Nápady, které se zrodí v průběhu prvních dvou dnů setkání, budou moci účastníci Storytellingu navíc promýšlet i během následujícího víkendu. Důraz bude pochopitelně kladen na náměty a projekty, které by bylo možné posléze produkčně realizovat jak v oblasti reklamy a PR, tak ve sféře televizních seriálů či krátkých filmů.  

Úplnou pozvánku v PDF lze stáhnout zde

 

Kdo je Isaac Kerlow (USA)

Isaac Kerlow je emeritní profesor Pratt Institute New York a zakladatel Department of Computer Graphics and Interactive Media. Ve studiích The Walt Disney Studios řadu let vedl tým digitálních umělců a animátorů zodpovědných za vývoj a produkci her pro CD-ROM, konzole a on-line aplikace. Isaac Kerlow je autorem mnoha knih včetně The Art of 3D Computer Animation and Imaging (1996) a Advanced Technology in Design & Visual Art (1998).

 

Marek Toušek Bohemian Multimedia, s. r. o. 140 00 Praha 4, Budějovická 73,
telefon: 724 091 762, fax: 261 262 268, e-mail: info@anomalia.eu, internet: www.anomalia.eu.