Jako každý, i my máme své preferované strany a politiky. Je škoda, že jich je rok od roku méně. Chcete-li se však vyznat v tom, komu dát hlas, přijměte pozvání na náš server www.volebnividea.cz , kde najdete předvolební spoty a vystoupení téměř všech politických stran.

O projektu

Hloubáte nad tím, komu dát o volbách svůj hlas? Chcete hlouběji poznat letošní volební kandidáty…VolebníVidea.CZ je tu pro Vás!

Server www.volebnividea.cz je svobodným nezávislým projektem a nabízí všechna volební videa na jednom místě. K jeho výhodám patří zejména přehlednost, nástroje komentářů, propojení s Facebookem a přehledné statistiky. Uživatel si tak nejenom může prohlédnout volební spot daného kandidáta, ale zároveň jej porovnat s jeho soupeři nebo spolustraníky. Nabízíme tak celkový pohled na nadcházející českou politickou scénu na jednom místě.

Využijte možnosti příspěvky komentovat a hodnotit! Zvýšíte tak preference svých oblíbených politiků a zastupitelů.

Server je neutrální a nepreferuje žádnou politickou stranu. Videa sem mohou umísťovat všechny politické strany. Redakce servru si vyhrazuje právo smazat příspěvek, který porušuje platnou českou legislativu, zejména, je-li rasově motivován nebo nabádá k trestním činům. Za obsah sdělení zodpovídají jeho tvůrci.