Brno, 7.února 2009 – Rodinný zábavní park Bongo Brno se dočkal svého slavnostního otevření. Přesně v 11:00h primátor města Brna Roman Onderka, jeho náměstek ing. Oliver Pospíšil, starosta městské části Brno-jih Mgr. Josef Haluza a majitel Tomáš Valášek, přestřihli pásku a otevřeli centrum pro rodiny s dětmi.

Symbolicky se tak odstartoval bohatý program pro celou rodinu, školy a mateřská centra. Mimo stálých atrakcí, které jsou již od počátku tohoto roku v provozu, v hale přibyla plně zařízená kuchyně bistra, bezplatná wifi či několik velkoplošných televizních obrazovek pro rodiče. Samozřejmě nechybí dlouhodobě inzerovaný čtenářský koutek a plně vybavené zařízení pro celodenní pobyt rodiny. Mezi nejžádanější atrakce patří lezecká stěna, zkluzavkový vulkán, nafukovací dračí tlama, skákací puding, míčková děla v labyrintu, bungee trampolíny, šestitrampolína a elektrická autíčka. Plně obsazeno je i uzavřené hřiště s míčovými hry.

Primátor Onderka a náměstek Pospíšil neváhali vyzkoušet řadu atrakcí. Před objektivy novinářů se svezli na zkluzavce, či vylezli až na vrchol lezecké stěny. Primátor Onderka ve svém krátkém, ale povzbudivém proslovu řekl: „ Bongo Brno je typické zařízení, které Brnu chybí a které Brno potřebuje“.

[nggallery id=6]

Mezi hosty se objevilo i několik ředitelů brněnských základních škol, se kterými hala spolupracuje. Za zmínku stojí nabídka ranního využití haly pro školy a zařízení za zlomek ceny vstupného.

Mediálním partnerem haly je Hitrádio Magic Brno na frekvenci 99,0 FM. Mediálním partnerem otevření byla televize RTA. Více informací na www.bongobrno.cz

Stránky s příbuzným obsahem: