Před několika dny jsme spustili server www.volebnividea.cz. Server svobodným nezávislým projektem, kterého cílem je představit celé politické spektrum prostřednictvím volebních spotů a klipů, které dnes natáčí téměř každý kandidát. Grafické zpracování připomíná oblíbený server Youtube.

Koho volit? Volby 2012

Návštěvník ocení zejména přehlednost, nástroje komentářů, propojení s Facebookem a přehledné statistiky. Uživatel si tak nejenom může prohlédnout volební spot daného kandidáta, ale zároveň jej porovnat s jeho soupeři nebo spolustraníky. Nabízíme tak celkový pohled na nadcházející českou politickou scénu na jednom místě. Server je neutrální a nepreferuje žádnou politickou stranu. Naopak, každá strana byla informována o možnosti vkládat videa na server. Od poloviny září se budou návštěvníci Facebooku setkávat s nápaditou reklamní kampaní „Jaké filmy točí naši politici?“ uvedenou animovanými banery.

 

Nechme se tedy překvapit, jak se začátkem října vyhrotí politický boj o preference a viditelnost a s nimi i naladění volebních spotů. Každopádně: komentujte, známkujte, sdílejte….jednoduše zvýšujte preference svých oblíbených politiků a zastupitelů! A přijďte k volbám!